BuildIT Construction

N2 't kwadraat staat voor kleuradvies en interieurstyling in pure eenvoud tot tijdloze wooninrichting.
CONCEPT

Kleur is een fantastisch iets. Het beïnvloedt ons gevoel en humeur, ons hele denken en doen, en toch ervaart iedereen het anders. “Kleur” is dus heel persoonlijk. Zo voelt de ene zwart misschien aan als somber en grauw en de ander het als chique, trendy of extravagant. Dát maakt werken met kleuren juist zo boeiend.

Uw interieur een nieuwe look geven is vaak een moeilijke keuze, want het aanbod van kleuren, verftechnieken en behangmotieven was nog nooit zo uitgebreid als nu!
Wij geven uw woning de juiste kleur en maken ze uniek en karaktervol. Wij selecteren zorgvuldig de juiste tinten rekening houdend met alle bestaande of toekomstige materialen en met de door u gewenste sfeer en uitstraling.
Elk advies is op maat gemaakt en resulteert in een tijdloze, originele, karaktervolle en harmonieuze inrichting waarin u zich lang thuis zal voelen.

Het belang van kleur in een interieur kan moeilijk overschat worden. Of u nu muren wil schilderen, nieuwe gordijnen wil kopen of aan een nieuwe sofa toe bent, vroeg of laat stelt u zich vragen als "Past deze kleur wel in mijn interieur?” of “Gaat dit wel samen met de andere kleuren die ik al gebruik?”. Het ontdekken van passende, harmonieuze kleuren is geen sinecure, daarom komen wij graag ter plaatse om u deskundig kleuradvies aan te bieden.


 

 

Moodboards voor uw interieur

Een moodboard voor je interieur is een handig hulpmiddel bij het het ontwerpen van een nieuw interieur.Het is een beeldcollage of sfeercollage van foto’s en afbeeldingen die je persoonlijke smaak verbeelden.
Met zo'n moodboard als leidraad kunt u aan de slag met het aanpassen van uw interieur!

Met de professionele hulp van onze interieurstyliste werken we graag uw persoonlijk moodboard uit.

 

 

Weet je niet welke richting je uit wilt met je interieur, welke kleuren geschikt kunnen zijn? Een handige manier om je zoektocht te starten, is bepalen wat je mooi vindt, welke stijl je wilt creëren. Het tastbaar maken van die stijl kan je doen door een moodboard samen te stellen. Want een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Het is een visualisatie van een idee, een droom, een concept of een stijl.


N² 't Kwadraat wil je helpen je mooiste interieurdromen vorm te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan met onze technische knowhow rekenen op een realistisch en haalbaar ontwerp binnen de mogelijkheden van je budget en ruimte. Onze interieurstyliste komt graag bij je langs met ideeen, creatief advies en tips. En als je wil, realiseren we jouw droom.

Graag stellen we één van onze realisaties voor waarvoor we het totaalconcept hebben uitgevoerd.

 

 

 

 

 

WERKWIJZE

Wanneer we denken aan kleur in het interieur wordt er bijna automatisch gelinkt met de trendkleuren die “op dit moment” hot zijn.
Het is echter net iets meer…

 


Wij komen ter plaatse om de lichtinval te bekijken, vaste kleuren uit het interieur (tapijt, kunst, meubels…) in kaart te brengen en voor een grondig gesprek met de klant. Tijdens dit gesprek wordt gepolst naar de kleuren die de klant onbewust mooi vindt.

Deze kleurmotie is zeer bepalend binnen het uiteindelijke kleuradvies. Het zijn immers kleuren waarbij men zich goed voelt.

Op die manier krijg je een persoonlijke kleurenwaaier waarbij alle tinten op elkaar afgestemd zijn. Je krijgt dus nooit te maken met een nieuwe kleurtrend die zomaar op je interieur wordt gekopieerd en waarbij niet alles perfect zit.

Onze passie gaat verder dan kleuradvies voor uw interieur.
Wij creëren harmonie tussen de inrichting van uw interieur, uw persoonlijkheid en de bouwstijl van uw woning.

Hieronder alvast enkele van onze referenties. Vergroot de foto's door erop te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


CONTACTEER ONS OM DE VELE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Onze interieurstyliste:

Nancy Roose
gsm: 0472 45 66 65
nancyroose@nx2.be

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie